Jdi na obsah Jdi na menu
 



29.12.2001
Poprvé jsem jela na Vejnovi na vyjížďku!
Dana vzala Vendu a jeli jsme do Jistebníku na pivo a zpět.Bylo supr, Vejn je šikulka a Dana byla taky spokojená.Přijeli jsme za tmy, počasí se vydařilo...OPAKOVAT!

10.10.2001
Opět vyjížďka, tentokrát jiné složení: já- Vejn, Andrea- Venda .
Naše cesta vedla zase do Jistebníku, kolem hospody u Matěje , pak mezi rybníkama do Košatky na pivko a po osvěžení přez Rezervaci domů.
Byla to paráda, opět krásné počasí, koně v poohodě- zase musím Vejna moc pochválit!

13.10.2001
HUBERT ve VELKÉ POLOMI
Vejnův první Hubert! Spíš první větší vyjížďka mimo Polanku a kromě Bravantic.Jeli jsme svoji trasu ve složení:
já- Vejn
Maruš- Venda
Darina- Nisa
Romana- Lucka
Bylo nám fajn, dobře sme se projely a přežily jsme ve zdraví- všichni, včetně koníků...až do osudného tance Marušky se Štěpánem :-) .
Vyhodilo se jí koleno, takže na zpáteční cestě jsem jela na Vendě a Vejna jsem měla u sedla. Ale bylo super, koně OK !

27.-28.10.2001
Přijeli ke mě:Marta s Alkanem a Stáňa s Amigem.
Vypili jsme kávu,nasedlala jsem Vejna a jela s nimi do Bravantic.Původně sme chtěli na Huberta do Jistebníku, ale nakonec naše cesta vedla k Martě na ranch a zůstala jsem na noc i s Vejníkem. Přespala jsem u krbu , Vejn měl taky svoje pohodlíčko a kupodivu i dobře snášel Vendinu nepřítomnost!
Na druhý den nás Marta odprovodila na Alkanovi domů- čekala jsem, že Vejn bude trojčit, když se rozejdem ... a nic! Všechno parádní, Vejn v pořádku a já spokojená nad míru ! Až na to, že jsem musela na odpolední směnu :-( .

29.12.2001
Sraz koňařů v KOŠATCE
Já na Vejnovi, Andrea na Vendě
(pamatuješ na tu naši cestu? :-)) )
Sešlo se nás HAFO , bylo fajn, kecali jsme, popíjeli a probírali, co jsme dostali od Ježíška :-)
Akce OK, konici OK

15.-17.3.2002
Na Ranchi u Marty- Bravantice
Kolem 14.hod.jsme již ve tradičním složení vyjeli do Bravantic, po cestě zastávka v Jistebníku :-) a po dojezdu na místo určení a obstarání koní na pivo...více piv :-) . Na druhý den, v to těžké ráno, vyjížďka na Argentinu. Vejn zjistil, že ho baví běhat a měla jsem co dělat :-) .
Večer sme se sešli v hojném počtu u ohýnku v krbu, s kytarou a bylo nám moooc prima! Na druhý den dopoledne se jelo domů. Nechtělo se! Vždy po podobném víkendu, ten tvrdý návrat do reality... a mě čekala noční směna...